«The Journeyman»

Mine første tanker om The Journeyman

fikk jeg for et år siden da jeg etablerte en WP-blogg i dragsuget av Chirurus flytting til egen ”farm”. Den skulle hovedsakelig være på engelsk og bestå av opplevelser fra situasjoner og møter med personer på mine reiser. Jeg hadde til og med tanker om at de ”kapitlene” kunne settes sammen til en bok en dag, skrivelysten ville sikkert drive det fram.

Men skrivelyst går i rykk og napp og kapitler til en bok krever mye mer kunnskap om skriving enn jeg besitter. Jeg har riktignok postet en introduksjon på ”A Taste of Honey”, men ikke noe særlig mer heller. Jeg har påbegynt et par tre kapitler til som ”Pianoet i Savannah”, ”Bakeren i Tripoli” ikke å forveksle med en bokhandler i Kabul, og ”Fiskeren i Victoria Falls”.

Nå har jeg ikke vært i Victoria Falls enda, men det kommer.

Med andre ord så er ”The Journeyman” egentlig et påbegynt kapittel fra mine reiser, men har liksom ikke fått noe av det innholdet enda.

Nå er det jo mange reiser man legger ut på og kanskje jeg i våres har startet en annen form for reise som inkluderer andre enn meg, nemlig en som jeg trives utrolig godt i lag med og er veldig glad i. Kan ”The Journeyman” bli en fortelling om det nye livet mitt og hvor det eventuelt tar meg og i hvilken utstrekning det legger beslag på mitt resterende liv?

Jeg håper jeg får anledning og vilje til å skrive mer om mine opplevelser både fra fortid og det som tiden bringer. For det som tiden bringer, må jeg få aksept for det jeg deler av våres opplevelser som igjen blir tildelt dere.

Vi jobber også litt med et mat- og drikkekonsept for allmuen å tilegne seg gjennom våre skrevne oppslagsverk i deler av landet.

Vil ”The Journeyman” bli en oppslagstavle og presentasjon av mine opplevelser og reiser, vil den befeste mine inntrykk og vil den simpelthen bli godtatt og satt pris på av dere?

Eneste måten å finne ut av om det, er at jeg poster og dere leser.

Når det skjer, håper jeg dere kommenterer ut fra deres oppriktige mening.

God tur 🙂

.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s